Over ons

MARCO EN JOOST

Super gemotiveerd

Wij zijn zwagers en vrienden. Met allebei dezelfde passie; klussen en verbouwen.

Naast onze drukke banen hebben we veel te maken gehad met bedrijven die bij ons thuis klussen en verbouwingen hebben uitgevoerd. Het liefste hadden we dit zelf gedaan maar door tijdsgebrek kon dat helaas niet.

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, hebben Marco en Joost besloten om te gaan doen wat ze echt leuk vinden. Ondernemen, mooie dingen maken en plezier in het werk hebben.

MARCO

Iedere dag met mijn handen werken

Mijn eigen huis is van top tot teen door mij zelf verbouwd. Van keuken, toilet en badkamer tot iedere kamer in ons huis. Maar ook bij de kinderen die onlangs hun eigen huis hebben gekocht heb ik de handen uit de mouwen gestoken.

Samen met Joost maak ik de mooiste projecten maar heb ik vooral heel veel lol en plezier in mijn werk.

En "geen zorgen, wij ontzorgen", daar sta ik voor. Ik wil en ga het beter doen en zorg er voor dat jij met plezier terugkijkt op de verbouwing, klus of opdracht.


+31 6 20 53 77 60

Noord Holland

Marco van Deijk van Klusmaatwerk
Joost van Klusmaatwerk

JOOST

Van je hobby je werk maken

Het liefste doe ik het allemaal zelf. Dat dacht ik meestal als er iemand voor mij, in en om het huis aan het werk was. Maar dat lukte niet naast mijn full time baan.

Daarom heb ik besloten om Klusmaatwerk te starten om te kunnen doen wat ik leuk vind, met Marco samen mooie projecten uitvoeren en vooral veel lol te hebben.


+31 6 38 34 36 80

Noord Holland