Installatie en montage service

Wij hebben veel ervaring het het installeren en renoveren van keukens, badkamers en toiletten.

Totaal oplossing

Wil je je nieuwe badkamer of keuken laten installeren? wij zorgen er voor dat alles perfect wordt afgestemd en in 1 keer goed geplaatst wordt door alles in eigen hand uit te voeren. Wel zo makkelijk.

Snel en flexibel

Als je niet te lang wil wachten om je keuken of badkamer te laten installeren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn snel en flexibel en kunnen eventueel ook 's avonds en in het weekend.

Keuken installatie

Keuken installatie

Snel en vakkundig, alles in eigen beheer

Wij plaatsen jouw keuken en zorgen dat alles perfect wordt aangesloten.

Van de voorbereiding, indien nodig het verleggen van water en elektra en het egaliseren van de wanden tot en met de installatie van alle apparatuur.

Snel en vakkundig. En als je niet kan wachten kunnen we vaak ook 's avonds of in het weekend.

Badkamer installatie en renovatie

Snel en vakkundig, alles in eigen beheer

Wij zorgen dat alles voor je nieuwe badkamer perfect wordt geïnstalleerd. Van de voorbereiding met wegwerken van leidingen en het egaliseren van wanden en vloeren tot het tegelwerk en ophangen van de meubels en het sanitair. Alles zo snel mogelijk in eigen beheer.

Badkamer installatie
sanitair installatie

Toilet renovatie

Snel en vakkundig, alles in eigen beheer

Ook voor een nieuw toilet ben je bij ons aan het juiste adres. Een nieuw zwevend toilet met inbouwreservoir, nieuwe tegels en een nieuwe wasbak, vaak al in 2 dagen geregeld.

Inbouw apparatuur installeren en aansluiten

Snel en vakkundig, alles in eigen beheer

Nieuwe inbouw vaatwasser, oven, magnetron, afzuigkap of (inductie) kookplaat? Wij bouwen alles netjes in en sluiten alles aan. Oude apparaten halen wij weg en bestaande panelen en frontjes plaatsen we weer terug.

Marco van Deijk plaatst inbouw vaatwasser