Ons werk

Van kleine klus tot een complete verbouwing

Heb je klussen waar je zelf niet aan toe komt of heb je 2 linker handen? Waarschijnlijk kunnen wij je helpen. Of het nu een klusje van een uur of een hele dag werk is maakt niet uit. Wij plannen het flexibel in zodat we voor of na een andere klus langskomen.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van installaties en verbeteringen en van onderhoud tot noodreparaties. Staat je klus er niet tussen, neem dan contact met ons op en stel je vraag.

Laminaat en PVC vloeren leggen

Visgraat laminaat leggen

Ondervloer, laminaat en PVC vloeren leggen we snel en vakkundig. Afgewerkt met plakplinten of hoge plinten.

Apparatuur aansluiten en elektriciteit werkzaamheden

Ook voor problemen met elektriciteit, het aansluiten van nieuwe stopcontacten, lampen en bekabeling kun je ons inschakelen.

Schilderwerk

binnen en buiten

binnen schilderen

Kleine schilderklusjes, kozijnen, wanden en plafonds of meubels, geen enkel probleem. Maar ook bij verbouwingen of verhuizingen kun je ons inschakelen.

Montage van meubelen

IKEA kast montage

Heb je nieuwe meubels gekocht maar moeten ze nog in elkaar gezet worden? Wij hebben veel ervaring met onder andere IKEA meubels.

Ophang, boor en schroef werkzaamheden

Schilderijen, TV of speakers ophangen en aansluiten, geen probleem. Alle kabels kunnen we verleggen of wegwerken.

ALLE andere werkzaamheden

overige klussen

Staat je klus er niet tussen, laat het ons weten.

Vragen kost niets!

Onze tarieven

Scherp, transparant en vooraf afgesproken

Scherpe prijzen

Onze tarieven zijn marktconform. We rekenen afhankelijk van de werkzaamheden een tarief per uur of we maken een totaalprijs voor de complete klus.

Geen verrassingen

Voorrijkosten proberen we te voorkomen door de klussen zo in te plannen dat we niet langer dan 15 minuten nodig hebben om op locatie te arriveren. Dit stemmen we vooraf af zodat je weet waar je aan toe bent.

Extra service

Wij hebben de meeste werk- en bevestigingsmaterialen wel beschikbaar. Mocht je een boodschappenlijstje hebben met zaken die we nog moeten halen, dan regelen we dit afhankelijk van de grootte van de klus ook voor je.

TIP

Denk goed na wat voor klusjes er nog meer liggen waar je al tijden niet aan toe komt of waar je je aan irriteert. Als we er toch zijn is het voor ons wellicht een kleine moeite om ook andere klusjes uit te voeren.