BUITENVERBLIJVEN terrasoverkapping veranda of schutting

Maatwerk, precies zoals jij het wilt

Van het vroege voorjaar tot de late herfst genieten van alle comfort en toch in de buitenlucht. Eem heerlijke plek om je lekker even af te zonderen of juist met familie en vrienden te genieten.

Buitenverblijven verlichting

Klusmaatwerk realiseert geheel op maat ontworpen buitenverblijven

Een veranda, terrasoverkapping of tuinhuis, precies zoals jij het wilt. Op jouw wens uitgevoerd met glazen schuifwanden voor extra comfort of een luxe buitenkeuken met BBQ, elektra en verlichting, houtkachel en styling.

Jij geeft aan wat je wilt of komt met voorbeelden en foto’s van internet of Pinterest. Samen passen we de opties aan zodat de overkapping exact bij jouw wensen past. We adviseren je graag.

Het enige wat je hoeft te doen, is keuzes maken. Wij maken een voorstel en zorgen dat alles georganiseerd, besteld en geleverd wordt. Vervolgens monteren wij, volgens afspraak, het buitenverblijf van je dromen.

Onze houten buitenverblijven worden zorgvuldig ingemeten, voorbereid en op maat voor je gemaakt op locatie. Wij zorgen ervoor dat we alles snel en vakkundig installeren zodat we maar een paar dagen bezig zijn. Dit wordt jouw nieuwe favoriete plek in de tuin!

Op maat gemaakte buitenverblijven

  • Uitgevoerd in gezaagd of geschaafd Douglas hout
  • Staanders 120x120 / 150x150mm / 200x200mm
  • Beton poeren onder staanders
  • Zweeds rabat wanden, enkel of dubbel bekleed
  • Betonbanden onder dichte wanden
  • EPDM dakbedekking en hemelwaterafvoer
  • Inclusief montage

Extra comfort in jouw luxe tuinkamer

Je kunt je luxe tuinkamer uit laten voeren met diverse comfort verhogende accessoires. Kies voor lange avonden bij een knapperend haardvuur met een open haard of kachel. Met glazen schuifwanden zit je in een handomdraai lekker beschut. Verder kunnen we ook elektra, verlichting en heaters aansluiten. Daarnaast behoort het aanbrengen van wandisolatie, dakramen en een vlonder of bestrating ook tot de mogelijkheden.

handige links en tips

Als je meer informatie wilt of ideeën en voorbeelden van anderen bekijken, dan hebben we voor jou de links naar andere websites op een rijtje gezet.


Pinterst voorbeelden

Wij staan voor maatwerk. Als je via onze Pinterest pagina voorbeelden verzamelt van wat jij wilt hebben kunnen wij een passende offerte maken

Prijsvergelijk

Via Werkspot kun je de tarieven bekijken die gemiddeld betaald worden voor het plaatsen van een overkapping, pergola of tuinhek

Vergunning nodig?

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig. Check dit wel voor de zekerheid vooraf bij jouw gemeente of via de link

Jouw eigen buitenhuis

Buitenleven is de trend van de afgelopen jaren. Via Instagram of Facebook groepen vind je allemaal leuke ideeën om jouw buiten verblijf